HOE DOE IK HET

Omdat ieder mens uniek is en elke klacht of hulpvraag anders is, hanteer ik verschillende werkwijzen in mijn coaching en therapie. Naast trance gebruik ik onder meer regressie, delenwerk, voice dialogue, visualisaties, systemische opstellingen, psychotherapie, neurolinguïstisch programmeren, oogbewegingstherapie, socratische dialoog, Yager therapie, mental space psychology, traumatherapie, healing, forgiveness therapie, progressive mental alignment coaching, ademwerk, mindfulness en energie- en lichaamswerk.
Ook kijk ik altijd naar de hele mens. Je bent immers zoveel meer dan alleen een klacht of probleem, of een bepaald etiket dat door anderen of jou zelf is opgeplakt. Het uiteindelijke doel is heelwording en het realiseren van jouw doelstellingen. Het streven is dat er een harmonie ontstaat tussen je gevoelens, je gedachten en je gedrag.
We starten altijd met een intake. Daarin kijken we samen naar je klachten, je doelen en je wensen en vraag ik alle nodige informatie aan je. Vervolgens gaan we direct aan de slag, zodat je meteen resultaten zult boeken. Afhankelijk van de zwaarte en gelaagdheid van je klachten en je doelstellingen hebben we één of meer sessies nodig. Gemiddeld neemt een volwaardig traject 6 tot 10 sessies in beslag: hiervoor maak ik een behandelplan. Hypnotherapie is door de lengte van het behandeltraject een vorm van kortdurende therapie.

Ik onderscheid mij van andere therapeuten doordat ik:

  • in mijn aanpak durf de gebaande paden te verlaten en mijn creativiteit in jouw belang te benutten vanuit mijn jarenlange ervaring en kennis;
  • als jij dat wilt, en als het nodig en verstandig is, je buiten de sessies extra ondersteun en klaar voor je sta via de app, mail of telefoon;
  • voortdurend gefocust ben op daadwerkelijke verandering en verbetering van jouw leven in een zo kort mogelijke tijd en op de meest krachtige wijze.

De sessies vinden plaats in Rotterdam of, naar keuze, in Den Haag. Sessies thuis of op locatie zijn ook mogelijk.

Het kan gebeuren dat je een afspraak moet annuleren: dit dien je wel bij voorkeur uiterlijk 48 uur van te voren aan mij te melden. Annuleer je binnen 48 uur dan breng ik de volledige sessiekosten in rekening. Soms lukt het mij om een andere cliënt in je plaats te plannen. In dat geval hoef je niet te betalen.